Någon jävla ordning

Någon jävla ordning måste det vara på ett kontor. I höstas röjde vi upp på  gården och i uthusen. Nu tar jag tag i mitt hemmakontor.

20022016-IMG_0080

Tills nyligen prydde svenska fjällklubbens årsböcker hyllan just ovanför skärmen. Ovan dem turistföreningens Turist och friluftsfrämjandets Till skidor. Glädjande att se men det var ärligt talat några år sedan jag använde dem dagligen. De har fått flytta undan till en mer sekundär plats. Nu pryder bokföringen och biltema-katalogen hedersplatsen.

Bakom skrivbordet har jag fått en liten arbetsyta. Här ska jag bygga styrsystem till växthuset. Bland annat.

20022016-IMG_0081

Vad tar man sig till med den här sortens lådor? I befintligt skick är det näst intill obrukbart jag aldrig hittar vad jag letar efter. Företagsekonomiskt är det knappast lönsamt att ägna tid åt att sortera motstånd men det känns ju eländigt att bara slänga allt på tippen.

20022016-IMG_0082