Veden

 

Det är hög tid att få in veden. Vi travar den i ett gammalt växthus av plast. Där inne torkar den fantastiskt fint och på vintern är den lätt tillgänglig. Jag går ut någon timme på kvällarna och staplar lite. Ikväll fick jag sällskap.

3 reaktioner på ”Veden

  1. Klyver ni veden för hand? Hur länge ligger den ute innan den hamnar i växthuset? Låter som en bra idé med ett växthus till ved, men hur går det med ventilationen? Frågor från en som inte har ordnat någon bra lösning till veden och som tyvärr alltid eldar med småsur ved…. (vet att det inte är någon bra ekonomi i det). Kanske idé till ett par blogginlägg ; ).

    1. Ja, jag klöv veden för hand i vintras. Det var fint att få gå ut med pannlampa när ungen somnat och det var stjärnklart. Jag inbillar mig att det gick ungefär lika fort som med en hydralisk klyv men lite tystare. Ett inlägg om min soldrivna vedtork kommer!

  2. Pretty cool Mr. Elliot. I am starved for missives from the mailbox. I’ll admit it, I even open junk mail. (Hey, maybe it’s a check with a lot of zeros at the end.) Such a sad existence for me when my one a small rush of importance is ripping open junk mail. Bills can wait around, so a real letter sounds excellent. Will subscribe.Cheers, Iris

Kommentarer inaktiverade.