Kålskönhet

IMG_8007

Visst är den vacker! En nyss åld låda med broccoli, grönkål och vitkål.

7 reaktioner på ”Kålskönhet

  1. Schysst blogg med snygga bilder! Bokmärke! Odlar själv ekologiskt i liite större skala och drömmer om att skaffa hus med mark så jag kan smälla upp en tunnel och sätta igång och öppna en liten gårdsbutik.

  2. Hej!
    Jag undrar hur länge ni har öppet gårdsbutiken i höst? Jag jobbar tyvärr nästa lördag o skulle så gärna vilja komma förbi så vill veta så jag hinner innan ni stänger för säsongen! 🙂

    Mvh Sandra

    1. Vi har öppet så länge vi har grönsaker att skörda. Det kommer vi åtminstone under augusti och en bit in i september. När vi stänger för säsongen kommer vi meddela det på den här bloggen, på marstorpsmat.se och på vår facebooksida. Välkommen!

  3. Concrete är vårat odlingskooperativekonomiska förening som mest pysslar med stadsodlingsrelaterade projekt. Genom kooperativet driver jag tillsammans med ett par andra engrönsaksodling på runt ett hektar på enb waldorfskola. Grönsakerna levereras till köket eller säljs i lådor på plats. Ungarna är med en del i processen under läsåret och vi har en grupp engagerade lrare och föräldrar som också hjälper till i odlingarna. Än så länge har vi inte mark nog att vara självfinansierade så vi har drivit projktet på eu-pengar men hoppas på att hitta en bättre modell!

Kommentarer inaktiverade.