hinkämne

IMG_8251

Vi har under åren skaffat oss några miljoner plasthinkar. Vi använder dem bland annat till grisarnas mat, när vi skörar tomater och när vi sätter vitlök. De är billiga och somliga duger för livsmedel. Men de är svåra att hålla rent och går lätt sönder. Efter något år är de mycket sköra. Därför funderar vi på att investera i ett tiotal rejäla rostfria hinkar. De är minst tio gånger så dyra som plasthinkarna men håller mycket längre och är trevligare att jobba med.

Någon som har tips på en bra leverantör?

6 reaktioner på ”hinkämne

  1. Samma situation här. Vi har främst svarta murarhinkar som är billiga och inte blir sköra på samma sätt, men de repas lätt och är svåra att hålla rena. Och så vill man inte förvara livsmedel i dem. Sedan har vi fyndat en del rostfria hinkar på auktioner, men det är inget hjälpsamt råd … Jag har funderat på att beställa från Nima men inte jämfört priser tillräckligt för att vilja slå till.

  2. Hej
    Ett bra ställe att hitta rostfria hinkar borde vara överskottslager som har rostfria hinkar från militären.

    Med vänlig hälsning, Lars

    1. Jag har letat men bara hittat förzinkade hinkar från försvaret. De är ganska billiga men betydligt svårare att hålla rena.

  3. Hej! Jag arbetar på ett företag som säljer mycket till trädgårdshandlare och blomsterbutiker. Vi har en hel del rostfria hinkar och baljor i olika storlekar. Besök gärna vår hemsida för att se sortimentet

Kommentarer inaktiverade.