Åter

IMG_8750

 

Visst läser ni tidningen Åter? Det borde ni göra. Särskilt senaste numret för där prydar jag och mina potatisar framsidan. Petter, som är redaktör för tidningen, bad mig skriva ett “utflyttarbrev”. Det blev ett bra tillfälle att se tillbaka på vad vi åstadkommit under åren här i Tvärålund. Mycket slit, många lärdomar, många goda vänner! För er som av någon outgrundlig anledning inte prenumererar på Åter (30 kronor per nummer!) tänkte jag publicera brevet som en följetong här på bloggen under de kommande veckorna.

IMG_8751

13 reaktioner på ”Åter

  1. Sträckläste tidningen i går! Har hört talas om ert projekt tidigare genom claras blogg. Det var väldigt kul och inspirerande att läsa om er resa.

  2. Jag har tänkt börja prenumerera men det har aldrig blivit av. Det är kanske dags att ta tag i det. Ska bli spännande att läsa ditt brev oavsett. 🙂

  3. självklart läser man ÅTER !!! Det är väl den enda tidning man läser precis allt i.
    Din artikel var mycket bra – och rolig- med mycket igenkänning i! Tack för den och lycka till! Det är roligt att få följa er.

    1. Det är tappat på flaska men ska få vänta en vecka till på den slutgiltiga provsmakningen. Nu saknar det ju kolsyra och är lite avslaget. Jag återkommer givetvis med rapport!

Kommentarer inaktiverade.