I avsnitt fyra pratar vi om vårt krig mot naturen, permakultur, lönsamhet och byfylla.
3 reaktioner på ”004 – krig mot naturen”
Kommentarer inaktiverade.
simple-automatic-updates
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol6/65/rxnhddj2xkibpf8/albinholmgren.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114I avsnitt fyra pratar vi om vårt krig mot naturen, permakultur, lönsamhet och byfylla.
Kommentarer inaktiverade.
Hej
Jättefina filmer. Gissar att ni filmar med mobilen. Finns det möjlighet att ni rustar er med mikrofon. Den som blir filmad hörs så väldans dåligt.
Tack för inspirerande blogg!
Mvh
Cecilia
Det vore väldigt intressant att få veta hur ni gör när ni syrar. Främst hur ni tänker/gör för att effektivisera momentet.
Jättekul att höra er berätta om era erfarenheter!
Hälsningar Pia
Vi får återkomma med lite mer ingående genomgång till hösten men i korthet kör jag vitkålen i matberedare, stoppar det i en 25liters jäskärl (egentligen tänkt för ölbryggning), täcker med vattenfyllda plastpåsar överst för att hålla ner kålen under ytan. Efter några veckor packas de om till glasburkar.
Karin Bojs bok om syrning rekomenderas. Där finns en del tips även om mer storskalig produktion.
Sist jag syrade såg det ut så här:
http://marstorpsmat.se/2015/09/19/surt/