Jävligt många köttbullar

 

 

 

IMG_7003

 

Idag malde vi tio sex kilo gris och stekte köttbullar. Precis som när vi gjorde korv arbetade vi tillsammans med grannarna som vi hade grisarna tillsammans med. Jag ägnar mycket tid och tankemöda åt att producera mat. Att laga mat är jag däremot inte så road av. Det är först när matlagningen blir ett projekt och något gemensamt som jag går igång.

IMG_7024

 

 

Fler bilder finns hos Clara.

IMG_7002

 

 

2 reaktioner på ”Jävligt många köttbullar

  1. Häftigt!! Om ni odlar vitkål måste ni ju dock se till att ha lite fläskfärs i frysen tills den är klar, kålpudding är ju bästbästbäst på fläskfärs! 🙂 Och så galet mycket persilja och nästan lika mycket timjan i förstås. Beroende på hur sött man vill ha det steker man kålen med lite sirap eller honung förstås, eller låter bli. Tycker kålpudding är så bra för att det går så fort att göra riktigt många portioner på samma gång utan att det tar särskilt lång tid, och så smakar det nästan lika bra oavsett om den är nylagad eller kommer upp ur frysen.

Kommentarer inaktiverade.